Menukaart

Bent u een fijnproever en kiest u uitsluitend voor kwaliteit?

U kunt hier de menu kaart, met de bekende klassiekers, van restaurant Peking vinden. À la carte, eenvoudig of exclusief dineren? Overleg of suggesties zijn altijd mogelijk, wij denken immers graag met u mee. Laat u ook eens verrassen door Jin zijn verrassingsmenu.

Voorgerechten

  • Salade van ossenhaas met sesamdressing – € 9,00
  • Mandje gestoomde hapjes(dim sum 14 stuks) voor 2 pers. – € 15,00
  • Garnalen saté in pittige sojasaus – € 10,00
  • Krokante bladerdeeg gevuld met garnalen en kip – € 8,00
  • Reepjes van varkenshaas gebakken in 5-spices saus – € 9,00
  • Fijngesneden kipfilet gebakken in een jasje van crispy bladerdeeg – € 8,00
  • Chinese springroll (2 stuks) – € 5,00
  • Loempia van kip en taugé – € 7,00
  • Crunch van eendenfilet en groenten in pittige gong-bao saus – € 8,50
  • Eendenflensjes met bosuitjes, komkommer en hoisinsaus – € 16,50

Soepen

  • Tomatensoep met kip en vermicelli – € 5,50
  • Heldere kippenbouillon met kip en ei-reepjes – € 5,50
  • Licht gebonden haaievinnensoep met kip en krab – € 7,00
  • Zuur pikante soep met kip, taufoe en groenten – € 7,00
  • Zeebanket soep met garnalen, tongfilet en krab – € 7,00
  • Wan tan soep met kippenbouillon en paksoi – € 6,50
  • Licht gebonden soep van reepjes eendenfilet met shiitake en bamboe – € 6,50
  • Thaise garnalendoep met limoen en basilicum – € 7,50
  • Thaise kippensoep met kokosmelk en koriander – € 6,50

Kindermenu

  • Koe loe yuk balletjes in zoetzure saus met frites en appelmoes (+ijs na) – € 12,00
  • Foe yong hai met rijst en 1 saté (+ijs na) – € 12,00
  • Nasi of bami met 1 saté en gebakken eitje (+ijs na) – € 12,00

Hoofdgerechten

  • Pekingeend geroosterd volgens traditioneel recept – € 23,50
  • Kipfilet gewokt in pittige Szechuanese saus – € 19,50
  • Kipfilet gebakken in verse chili, knoflook en rijstwijn – € 19,50
  • Kipfilet gepaneerd met groenten in zoetzure ananas saus – € 19,50
  • Ossenhaas roergebakken met lente-uitjes en verse gember – € 22,00
  • Ossenhaas met groenten en cashew-noten in pittige gonbao saus – € 22,00
  • Ossenhaas licht gepaneerd met groenten in pruimen-honing saus – € 22,00
  • Lamshaas gesauteerd met groenten in Chinese zwarte pepersaus – € 23,50
  • Trio van varkenshaas, kipfilet en ossenhaas in licht pikante saus geserveerd in een aardenpot – € 22,00
  • Varkenshaas met basilicum in rode kokos-currysaus – € 19,50
  • Garnalen roergebakken met groenten in sojabonen saus – € 23,50
  • Garnalen ongepeld gebakken in verse chili, knoflook en rijstwijn – € 23,50
  • Garnalen gepaneerd in pruimen-honing saus – € 23,50
  • Zeetong gestoomd met lente-uitjes, gember en soja saus – Dagprijs
  • Tarbot gebakken op een bedje van gewokte groenten in oestersaus – Dagprijs
  • Tongfilet gepaneerd met groenten in zoetzure saus – € 23,50
  • Coquilles gestoomd met glasnoedels in rijstwijnsaus – € 28,00

Vegetarisch Gerechten

  • Boeddhistisch heiligenmaal (klassiek vegetarisch gerecht van diverse groenten en taufoe) – € 17,50
  • Taufoe gebakken met groenten in 5-spices saus – € 17,00
  • Roergebakken groenten met cashew-noten geserveerd in een aardenpot – € 17,50
  • Harricots verts gewokt met chili en knoflook – € 17,50

Tiepan Gerechten

Geserveerd op een hete ijzeren plaat en afgeblust met een klassieke zwarte bonen saus

  • Kipfilet – € 20,50
  • Ossenhaas – € 23,50
  • Lamshaas – € 24,50
  • Garnalen – € 25,00
  • Zeebanket – € 25,00
  • Eendenfilet – € 24,50

Thais Gerenchten

  • Kaeng gieuw wam nua : beef met rode cocos – curry – € 22,50
  • Kaeng daeng kai : kipfilet met groene cocos – curry – € 20,00
  • Koeng pad bai kraprauw : garnalen met peper, basilicurn en bamboe – € 23,50
  • Potek : beef, kipfilet, inktvis en garnalen met basilicum in Thaise vissaus – € 23,50

De “Oude Bekenden”

  • Babi pangang mager vlees – € 19,00
  • Babi pangang mager spek – € 19,50
  • Babi ketjap – € 19,50
  • Cha-sieuw gegrild varkensvlees – € 19,50
  • Mihoen Singapore met kleine garnalen en chasieuw – € 18,50
  • Bami rames met saté – € 17,50
  • Chinese bami gebakken met kipftlet en groenten – € 16,00
  • Foe yong hai met kipfilet – € 16,00
  • Tjap tjoy met ossenhaas – € 18,00
  • Kipfilet met kerry saus – € 18,50
  • Koe loe yuk van varkensvlees – € 18,00
  • Nasi goreng met 1/4 kip en 1 sate – € 14,00

Combinatiegerechten

De combinatie schotel wordt geserveerd met Babi Pangang, 1 stokje saté en de keuze uit een van de hieronderstaande gerechten – € 19,50

  • Foe Yong Hai kip
  • Tjap Tjoy kip
  • Koe Loe Yuk
  • Kip Kerry
  • Babi Ketjap
  • Daging Smoor
  • Ajam Pangang
  • Babi Pangang spek

Al onze hoofdgerechten zijn inclusief witte rijst. Wilt u in plaats van rijst, nasi of bami dan geldt er een toeslag van € 1,50 en voor miehoen of Chinese bami is dat €3,00

Laat u verrassen door onze chef-koks

Menu Kanton – prijs per persoon € 36,50 (minimaal 2 personen)

  • Geroosterde varkensvlees met zoetige chilisaus
  • Heldere kippenbouillon met wantan
  • Tiepan van garnalen, ossenhaas, en kipfilet in pittige oestersaus
  • Kipfilet gepaneerd in zoetzure saus
  • Varkenshaas met groenten in zwarte bonen saus
  • Koffie of Chinese Thee

Menu Szechuan – prijs per persoon € 36,50 (minimaal 2 personen)

  • Fijngesneden kipfilet in een crispy bladerdeeg
  • Zuur pikante soep met kip, taufoe, en groenten
  • Trio van kipfilet, ossenhaas, varkenshaas in een licht pikante saus geserveerd in een aardenpot
  • Kipfilet gebakken in verse chili en knoflook
  • Varkenshaas met groenten in pittige Szechuan saus
  • Koffie of Chinese thee

Menu Peking – prijs per persoon € 39,50 (minimaal 2 personen)

  • Paprika gevuld met kip, krab en garnalen met sojabonen dressing
  • Zeebanket soep
  • Tiepan van varkenshaas, kipfilet en garnalen in pittige oestersaus
  • Ossenhaas gesauteerd met lente-uitjes en gember
  • Geroosterd Pekingeend
  • In lotusblad gestoomde nasi met cha-sieuw en garnalen
  • Koffie of Chinese Thee

Menu Haisin – prijs per persoon € 45,00 (minimaal 2 personen)

  • Hors d’ouvre van Trio garnalen
  • Zeebanket soep
  • Tiepan van zeebanket in oestersaus
  • Snoekbaars gestoomd met lente-uitjes en gembers in sojasaus
  • Coquilles gegrild met Shanghai-knoflooksaus
  • In lotusblad gestoomde nasi met cha-sieuw en garnalen
  • Dessert
  • Koffie of Chinese thee

Pekingeend Menu – prijs per persoon € 42,00 (minimaal 2 personen)

  • Reepjes van eendenfilet in een flensje met komkommer, lente-uitjes en hoisinsaus
  • Soep van eendenborstfilet met shiitake en bamboo
  • Tiepan van geroosterd eendenfilet met groenten in pruimen-honingsaus
  • Crunch van eendenfilet met 5-spices saus
  • In lotus blad gestoomde nasi met cha-sieuw en garnalen
  • Koffie of Chinese thee

Chinese Rijsttafel – prijs per persoon € 29,50 (minimaal 2 personen)

  • Kippensoep of tomatensoep
  • Kroepoek
  • Kipfilet met zwarte bonen saus
  • Foe yong hai kipfilet
  • Varkenshaas met gongbao saus
  • Koe loe yuk
  • Gebakken garnalen
  • Babi pangang
  • Koffie of Chinese thee

Indische Rijsttafel – prijs per persoon € 29,50 (minimaal 2 personen)

  • Pangsit goreng
  • Kroepoek, Atjar en pinda’s
  • Daging Smoor, Daging Kerry, Gado Gado, Ajam pangang, Saté Ajam, Pisang Goreng, gebakken ei en groente
  • Koffie of Chinese thee