Bent u een fijnproever en kiest u uitsluitend voor kwaliteit?
U kunt hier de menu kaart, met de bekende klassiekers, van restaurant Peking vinden. À la carte, eenvoudig of exclusief dineren? Overleg of suggesties zijn altijd mogelijk, wij denken immers graag met u mee. Laat u ook eens verrassen door Jin zijn verrassingsmenu.
Voorgerechten
- Salade van ossenhaas met sesamdressing – € 8,00
- Mandje met gestoomde hapjes (dim sum) voor 2 personen – € 15,00
- Garnalen saté in pittige sojasaus – € 9,50
- Krokante bladerdeeg gevuld met garnalen en kip – € 8,00
- Reepjes van varkenshaas gebakken in 5-spices saus – € 8,00
- Fijngesneden kipfilet gebakken in een jasje van crispy bladerdeeg – € 7,50
- Chinese springroll (2 stuks) – € 4,50
- Loempia van kip en taugé – € 6,00
- Crunch van eendenfilet en groenten in pittige gong-bao saus – € 8,00
- Eendenflensjes met bosuitjes, komkommer en hoisinsaus – € 15,50
Soepen
- Tomatensoep met kip en vermicelli – € 5,00
- Helder kippenbouillon met kip en ei-reepjes – € 5,00
- Licht gebonden haaievinnensoep met kip en krab – € 6,50
- Zuur pikante soep met kip, taufoe en groenten – € 6,50
- Zeebanket soep met garnalen, tongfilet en krab – € 6,50
- Heldere kippenbouillon met wantan en paksoi – € 6,00
- Licht gebonden soep van reepjes eendenfilet met shiitake en bamboe – € 6,00
- Thaise garnalendoep met limoen en basilicum – € 7,00
- Thaise kippensoep met kokosmelk en koriander – € 6,00
Kindermenu
- Koe loe yuk balletjes in zoetzure saus met frites en appelmoes – € 9,00
- Foe yong hai met rijst en 1 saté– € 9,00
- Nasi of bami met 1 saté en gebakken eitje – € 9,00
Hoofdgerechten
- Pekingeend geroosterd volgens traditioneel recept – € 20,50
- Kipfilet gewokt in pittige Szechuanese saus – € 18,50
- Kipfilet gebakken in verse chili, knoflook en rijstwijn – € 18,50
- Kipfilet gepaneerd met groenten in zoetzure ananas saus – € 18,50
- Ossenhaas roergebakken met lente-uitjes en verse gember – € 20,50
- Ossenhaas met groenten en cashew-noten in pittige gonbao saus – € 20,50
- Ossenhaas licht gepaneerd met groenten in pruimen-honing saus – € 20,50
- Lamshaas gesauteerd met groenten in Chinese zwarte pepersaus – € 21,50
- Trio van varkenshaas, kipfilet en ossenhaas in licht pikante saus geserveerd in een aardenpot – € 21,00
- Varkenshaas met basilicum in rode kokos-currysaus – € 18,50
- Garnalen roergebakken met groenten in sojabonen saus – € 22,00
- Garnalen ongepeld gebakken in verse chili, knoflook en rijstwijn – € 23,00
- Garnalen gepaneerd in pruimen-honing saus – € 23,00
- Zeetong gestoomd met lente-uitjes, gember en soja saus – Dagprijs
- Tarbot gebakken op een bedje van gewokte groenten in oestersaus – Dagprijs
- Tongfilet gepaneerd met groenten in zoetzure saus – € 22,50
- Coquilles gestoomd met glasnoedels in rijstwijnsaus – € 25,00
Vegetarisch Gerechten
- Boeddhistisch heiligenmaal (klassiek vegetarisch gerecht) – € 16,50
- Taufoe gebakken met groenten in 5-spices saus – € 16,00
- Roergebakken groenten met cashew-noten geserveerd in een aardenpot – € 17,00
- Harricots verts gewokt met chili en knoflook – € 15,50
Tiepan Gerechten
Geserveerd op een hete ijzeren plaat en afgeblust met een klassieke zwarte bonen saus
- Kipfilet – € 19,50
- Ossenhaas – € 22,50
- Lamshaas – € 22,50
- Garnalen – € 23,50
- Zeebanket – € 24,00
- Eendenfilet – € 22,50
Thais Gerenchten
- Kaeng gieuw wam nua : beef met rode cocos – curry – € 21,50
- Kaeng daeng kai : kipfilet met groene cocos – curry – € 19,00
- Koeng pad bai kraprauw : garnalen met peper, basilicurn en bamboe – € 22,50
- Potek : beef, kipfilet, inktvis en garnalen met basilicum in Thaise vissaus – € 22,50
De “Oude Bekenden”
- Babi pangang mager vlees – € 18,00
- Babi pangang mager spek – € 18,50
- Babi ketjap – € 18,50
- Cha-sieuw gegrild varkensvlees – € 18,50
- Mihoen Singapore met kleine garnalen en chasieuw – € 18,00
- Bami rames met saté – € 16,50
- Chinese bami gebakken met kipftlet en groenten – € 15,50
- Foe yong hai met kipfilet – € 15,00
- Tjap tjoy met ossenhaas – € 16,50
- Kipfilet met kerry saus – € 17,50
- Koe loe yuk van varkensvlees – € 17,00
- Nasi goreng met 1/4 kip en 1 sate – € 13,50
Combinatiegerechten
De combinatie schotel wordt geserveerd met Babi Pangang, 1 stokje saté en de keuze uit een van de hieronderstaande gerechten – € 18,00
- Foe Yong Hai kip
- Tjap Tjoy kip
- Koe Loe Yuk
- Kip Kerry
- Babi Ketjap
- Daging Smoor
- Ajam Pangang
- Babi Pangang spek
Al onze hoofdgerechten zijn inclusief witte rijst. Wilt u in plaats van rijst, nasi of bami dan geldt er een toeslag van € 1,00 en voor miehoen of Chinese bami is dat €2,50
Laat u verrassen door onze chef-koks
Menu Kanton – prijs per persoon € 34,00 (minimaal 2 personen)
- Geroosterde varkensvlees met zoetige chilisaus
- Heldere kippenbouillon met wantan
- Tiepan van garnalen, ossenhaas, en kipfilet in pittige oestersaus
- Kipfilet gepaneerd in zoetzure saus
- Varkenshaas met groenten in zwarte bonen saus
- Koffie of Chinese Thee
Menu Szechuan – prijs per persoon € 34,00 (minimaal 2 personen)
- Fijngesneden kipfilet in een crispy bladerdeeg
- Zuur pikante soep met kip, taufoe, en groenten
- Trio van kipfilet, ossenhaas, varkenshaas in een licht pikante saus geserveerd in een aardenpot
- Kipfilet gebakken in verse chili en knoflook
- Varkenshaas met groenten in pittige Szechuan saus
- Koffie of Chinese thee
Menu Peking – prijs per persoon € 37,50 (minimaal 2 personen)
- Paprika gevuld met kip, krab en garnalen met sojabonen dressing
- Zeebanket soep
- Tiepan van varkenshaas, kipfilet en garnalen in pittige oestersaus
- Ossenhaas gesauteerd met lente-uitjes en gember
- Geroosterd Pekingeend
- In lotusblad gestoomde nasi met cha-sieuw en garnalen
- Koffie of Chinese Thee
Menu Haisin – prijs per persoon € 42,50 (minimaal 2 personen)
- Hors d’ouvre van Trio garnalen
- Zeebanket soep
- Tiepan van zeebanket in oestersaus
- Snoekbaars gestoomd met lente-uitjes en gembers in sojasaus
- Coquilles gegrild met Shanghai-knoflooksaus
- In lotusblad gestoomde nasi met cha-sieuw en garnalen
- Dessert
- Koffie of Chinese thee
Pekingeend Menu – prijs per persoon € 37,50 (minimaal 2 personen)
- Vier bereidingen van pekingeend
- Reepjes van eendenfilet in een flensje met komkommer, lente-uitjes en hoisinsaus
- Soep van eendenborstfilet met shiitake en bamboo
- Tiepan van geroosterd eendenfilet met groenten in pruimen-honingsaus
- Crunch van eendenfilet met 5-spices saus
- In lotus blad gestoomde nasi met cha-sieuw en garnalen
- Koffie of Chinese thee
Kindermenu – prijs per persoon € 9,00 (keuze uit een van de onderstaande gerechten)
- Koe loe yuk balletjes in zoetzure saus met frites en appelmoes
- Foe yong hai met rijst en 1 stokje saté
- Nasi of bami met 1 stokje saté en een gebakken ei
Chinese Rijsttafel – prijs per persoon € 27,50 (minimaal 2 personen)
- Kippensoep of tomatensoep
- Kroepoek
- Kipfilet met zwarte bonen saus
- Foe yong hai kipfilet
- Varkenshaas met gongbao saus
- Koe loe yuk
- Gebakken garnalen
- Babi pangang
- Koffie of Chinese thee
Indische Rijsttafel – prijs per persoon € 27,50 (minimaal 2 personen)
- Pangsit goreng
- Kroepoek, Atjar en pinda’s
- Daging Smoor, Daging Roedjak, Daging Manis, Gado Gado, Ajam pangang, Saté Ajain, Sambal boontjes, Sajoer, Pisang Goreng, gebakken ei en ananas
- Koffie of Chinese thee