Menu Kaart

Bent u een fijnproever en kiest u uitsluitend voor kwaliteit?

U kunt hier de menu kaart, met de bekende klassiekers, van restaurant Peking vinden. À la carte, eenvoudig of exclusief dineren? Overleg of suggesties zijn altijd mogelijk, wij denken immers graag met u mee. Laat u ook eens verrassen door Jin zijn verrassingsmenu.

Voorgerechten
• Salade van ossenhaas met sesamdressing – € 6,50
• Mandje met gestoomde hapjes (dim sum) voor 2 personen – € 13,50
• Garnalen saté in pittige sojasaus – € 6,90
• Krokante bladerdeeg gevuld met garnalen en kip – € 5,50
• Reepjes van varkenshaas gebakken in 5-spices saus – € 5,50
• Fijngesneden kipfilet gebakken in een jasje van crispy bladerdeeg – € 5,50
• Geroosterde spare-ribs met pikante saus – € 5,50
• Chinese springroll (2 stuks) – € 3,50
• Loempia van kip en taugé – € 4,50
• Crunch van eendenfilet en groenten in pittige gong-bao saus – € 6,50

Soepen
• Tomatensoep met kip en vermicelli – € 3,50
• Helder kippenbouillon met kip en ei-reepjes – € 3,50
• Licht gebonden haaievinnensoep met kip en krab – € 5,00
• Zuur pikante soep met kip, taufoe en groenten – € 5,00
• Zeebanket soep met garnalen, tongfilet en krab – € 5,00
• Heldere kippenbouillon met wantan en paksoi – € 4,50
• Licht gebonden soep van reepjes eendenfilet met shiitake en bamboe - € 4,50
• Thaise garnalendoep met limoen en basilicum – € 5,50
• Thaise kippensoep met kokosmelk en koriander – € 4,50

Supplementen
• Gewokte groenten - € 5,00
• Saté Ajam (2 stuks) - € 3,80
• Kroepoek – € 2,50
• Pisang Goreng – € 3,50

Hoofdgerechten
• Pekingeend geroosterd volgens traditioneel recept – € 16,50
• Kipfilet gewokt in pittige Szechuanese saus – € 14,90
• Kipfilet gebakken in verse chili, knoflook en rijstwijn – € 14,90
• Kipfilet gepaneerd met groenten in zoetzure ananas saus – € 14,90
• Ossenhaas roergebakken met lente-uitjes en verse gember – € 16,90
• Ossenhaas met groenten en cashew-noten in pittige gonbao saus – € 16,90
• Ossenhaas licht gepaneerd met groenten in pruimen-honing saus – € 17,90
• Lamshaas gesauteerd met groenten in Chinese zwarte pepersaus – € 16,90
• Trio van varkenshaas, kipfilet en ossenhaas in licht pikante saus geserveerd in een aardenpot – € 17,90
• Varkenshaas met basilicum in rode kokos-currysaus – € 14,90
• Garnalen roergebakken met groenten in sojabonen saus – € 18,50
• Garnalen ongepeld gebakken in verse chili, knoflook en rijstwijn – € 19,90
• Garnalen gepaneerd in pruimen-honing saus – € 19,90
• Zeetong gestoomd met lente-uitjes, gember en soja saus – Dagprijs
• Tarbot gebakken op een bedje van gewokte groenten in oestersaus – Dagprijs
• Tongfilet gepaneerd met groenten in zoetzure saus – € 19,90
• Coquilles gestoomd met glasnoedels in rijstwijnsaus – € 19,90

Vegetarische Gerechten
• Boeddhistisch heiligenmaal (klassiek vegetarisch gerecht) – € 13,50
• Taufoe gebakken met groenten in 5-spices saus – € 10,90
• Roergebakken groenten met cashew-noten geserveerd in een aardenpot – € 13,90
• Harricots verts gewokt met chili en knoflook – € 10,90

Tiepan Gerechten
Geserveerd op een hete ijzeren plaat en afgeblust met een klassieke zwarte bonen saus
• Kipfilet – € 15,90
• Ossenhaas – € 18,50
• Lamshaas – € 18,50
• Garnalen – € 19,50
• Zeebanket – € 19,50
• Eendenfilet – € 18,50

Thaise Gerechten
• Kaeng gieuw wam nua : beef met rode cocos – curry – € 17,50
• Kaeng daeng kai : kipfilet met groene cocos – curry – € 15,50
• Koeng pad bai kraprauw : garnalen met peper, basilicurn en bamboe – € 18,50
• Potek : beef, kipfilet, inktvis en garnalen met basilicum in Thaise vissaus – € 18,50

De “Oude Bekenden”
• Babi pangang mager vlees – € 13,90
• Babi pangang mager spek – € 13,90
• Babi ketjap – € 13,90
• Cha-sieuw gegrild varkensvlees – € 13,90
• Mihoen Singapore met kleine garnalen en chasieuw – € 15,90
• Bami rames met saté – € 13,90
• Chinese bami gebakken met kipftlet en groenten – € 12,90
• Foe yong hai met kipfilet – € 11,50
• Tjap tjoy met ossenhaas – € 12,90
• Kipfilet met kerry saus – € 12,90
• Koe loe yuk van varkensvlees – € 12,90
• Nasi goreng met 1/4 kip en 1 sate – € 10,00

De Combinatie Schotels
De combinatie schotel wordt geserveerd met Babi Pangang, 1 stokje saté en de keuze uit een van de hieronderstaande gerechten – € 13,90
• Foe Yong Hai kip
• Tjap Tjoy kip
• Koe Loe Yuk
• Kip Kerry
• Babi Ketjap
• Daging Smoor
• Ajam Pangang
• Babi Pangang spek

Al onze hoofdgerechten zijn inclusief witte rijst. Wilt u in plaats van rijst, nasi of bami dan geldt er een toeslag van € 1,00 en voor miehoen of Chinese bami is dat €2,50

Verrassingsmenu – prijs per persoon vanaf € 30,00
(minimaal 2 personen)
Laat u verrassen door onze chef-koks

Menu Kanton – prijs per persoon € 27,50
(minimaal 2 personen)
• Geroosterde spareribs met zoetige chilisaus
• Heldere kippenbouillon met wantan
• Tiepan van garnalen, ossenhaas, en kipfilet in pittige oestersaus
• Kipfilet gepaneerd in zoetzure saus
• Varkenshaas met groenten in zwarte bonen saus
• Koffie of Chinese Thee

Menu Szechuan – prijs per persoon € 27,50
(minimaal 2 personen)
• Fijngesneden kipfilet in een crispy bladerdeeg
• Zuur pikante soep met kip, taufoe, en groenten
• Trio van kipfilet, ossenhaas, varkenshaas in een licht pikante saus geserveerd in een aardenpot
• Kipfilet gebakken in verse chili en knoflook
• Varkenshaas met groenten in pittige Szechuan saus
• Koffie of Chinese thee

Menu Peking – prijs per persoon € 32,50
(minimaal 2 personen)
• Paprika gevuld met kip, krab en garnalen met sojabonen dressing
• Zeebanket soep
• Tiepan van varkenshaas, kipfilet en garnalen in pittige oestersaus
• Ossenhaas gesauteerd met lente-uitjes en gember
• Geroosterd Pekingeend
• In lotusblad gestoomde nasi met cha-sieuw en garnalen
• Koffie of Chinese Thee

Menu Haisin – prijs per persoon € 37,50
(minimaal 2 personen)
• Hors d’ouvre van Trio garnalen
• Zeebanket soep
• Tiepan van zeebanket in oestersaus
• Snoekbaars gestoomd met lente-uitjes en gembers in sojasaus
• Coquilles gegrild met Shanghai-knoflooksaus
• In lotusblad gestoomde nasi met cha-sieuw en garnalen
• Dessert
• Koffie of Chinese thee

Pekingeend Menu – prijs per persoon € 32,50
(minimaal 2 personen)
• Vier bereidingen van pekingeend
• Reepjes van eendenfilet in een flensje met komkommer, lente-uitjes en hoisinsaus
• Soep van eendenborstfilet met shiitake en bamboo
• Tiepan van geroosterd eendenfilet met groenten in pruimen-honingsaus
• Crunch van eendenfilet met 5-spices saus
• In lotus blad gestoomde nasi met cha-sieuw en garnalen
• Koffie of Chinese thee

Kindermenu – prijs per persoon € 7,00
• Koe loe yuk balletjes in zoetzure saus met frites en appelmoes
of
• Foe yong hai met rijst en 1 stokje saté
of
• Nasi of bami met 1 stokje saté en een gebakken ei

Chinese Rijsttafel – prijs per persoon € 22,50
(minimaal 2 personen)
• Kippensoep of tomatensoep
• Kroepoek
• Kipfilet met zwarte bonen saus
• Foe yong hai kipfilet
• Varkenshaas met gongbao saus
• Koe loe yuk
• Gebakken garnalen
• Babi pangang
• Koffie of Chinese thee

Indische Rijsttafel – prijs per persoon € 19,50
(minimaal 2 personen)
• Pangsit goreng
• Kroepoek, Atjar en pinda’s
• Daging Smoor, Daging Roedjak, Daging Manis, Gado Gado, Ajam pangang, Saté Ajain, Sambal boontjes, Sajoer, Pisang Goreng, gebakken ei en ananas
• Koffie of Chinese thee